SaWiiK

Julen är räddad (om allt går bra)

Jag funderade på om jag skulle leja barnvakt i form av Jannes föräldrar då jag inte har en enda släkting som kan hjälpa till. =( De flesta är i HIMLEN och de som finns på jorden bor antingen lååångt bort eller har egna familjer och har fullt upp. Men dels så har Jannes föräldrar fullt upp med sin hund som är sjuk och om de var här så skulle jag inte kunna fixa deras julklapp. Jag ringde min älskade hälft istället och sa att antingen tar du Love ikväll och åker iväg så jag får vara SJÄLV hemma och fixa eller så ger jag upp och packar ner julen igen. Ja, så trött på detta var jag så han hade väl inte mage att säga nåt annat att det kunde han göra. Haha! =P

Så nu längtar jag så in i bövelen att det ska bli kväll och jag får vara ALLDELES själv hemma. Men jag vet att jag kommer SAKNA dem båda enormt men för att rädda julen och stämningen så måste det ske. Förhoppningsvis går allt bra och jag kan ringa hem dem FORT! =)

Skulle ge mig ut med Love för att han skulle sova men det räckte med att jag tog på han overall och mössa, la han i vagnen där han först blev ledsen. Då gav jag han nappen och fällde upp ryggstödet och då somnade han. =P Så då värmde jag min lunch som bestod av tjock grillkorv med hemgjort potatismos. Nu ska jag passa på att drick kaffe innan jag går ut en runda. Ser ut som plogbilen har skottat bra så en runda runt kvarteret ska nog gå. =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hostherese

    Jag ska börja i slutet av januari, då är Colin 13 månader.

    Du får välja vilken filt som helst på deras hemsida. Jag gillar den vita de har där 🙂

    Skönt att få vara hemma själv en stund och dona. KRAM

  2. millasblogg

    Svar: Jag missa att ringa bvc idag…typiskt,,får ta det imorn då. Ja shoppinglista är inge fel, har man lite koll på vad som ska köpas! Sen om man håller sig till den det är ju en annan sak! 😉 Jag lyckades rätt ok!
    Jo vi hade en bra första advent. Pyssla o myste inne! Hoppas ni oxå hade det!
    Kram!

  3. millasblogg

    Blir ju bra att du får greja själv! Du kommer nog va såå nöjd sen! 🙂

    Svar: Tack! De i fönstren köpte jag på Willys för 39:-/st de som står kosta 69:-/st oxå på Willys (stjärnorna alltså!) Bra pris tyckte jag, tack o lov!! Blir dyrt när man köpt hus ju!!