SaWiiK

Bök och stök

Sitter nu och ammar Love vid datorn men han gör ALLT annat än att äta. Han kikar på datorn, sparkar, flaxar med armarna och tjötar för fullt! Lite bökigt och tålamodsprövande. Min busunge! =P Och jag är envis… =) Jag tror jag ska försöka montera upp hoppgungan själv. Har massa jag vill få gjort idag som jag tänkt göra läääänge!

 Blir det inte gjort nu så blir det en julafton där vi får sitta på golvet och äta då det är massa julpynt på matsalbordet, gästerna får en rutten clementin som julklapp eller kanske en död sork om de har tur. Jag vill att vårt hem ska andas JUUUUUL men just nu så andas det KAOS. Medans jag sitter här och skriver på upptäcker jag att Stiiiiina har gjort tassavtryck på köksgolvet igen, hennes sätt att julpynta måntro?

Varje måndag börjar med en jävla stor utmaning för mig. Jag tänker att jag har gott om tid men VIIIPS så är det fredag och jag har gjort nada. Ekorrhjulet spinner på. Hej och hå! Jupp, dagens gnäll överstökat bäst jag livar upp humöret med att ge er kort på julskyltnings shoppingen från igår. Nu har Love fiiina jamasar! =)

IMG_1074IMG_1073

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. millasblogg

    åh va mycket fint du hittat! Både till hemmet och till Love!

    Svar: Ja se karlar…man blir inte klok på dom ibland. Inge kul o göra fint om det sen är en enda jäkla röra en dag senare liksom…

  2. Mamma Nellie

    vilka fina julsaker 🙂

    sv; ja, det är så mysigt med alla väck dom har dom små godingarna! 🙂
    jag skriver så över bilden så får jag lägga in bilderna på nytt.

    ja, pyjamasen passar ju perfekt till såna dagar 🙂

    jag tycker jag va snäll där ja som lät han snagga sej. förstår att Janne vill ha lite mer hår nu när det är kallt men tydligen inte Adam ;p

  3. zandras

    Haha känner igen det där att allt annat är intressant förutom maten 😛
    Fina kläder, kommer ifrån? Är så sugen på att handla lite nytt till Liam.. han börjar växa ur allt.. det går så fort.