SaWiiK

Nu är det vår tur, matte!

Mjau! Nisse här, tycker inte ni också att matte köper alldeles för mycket till sig själv och hennes nya bebis Love? Alltså vi behöver ju också kärlek och omtanke. Innan Love kom var vi ju hennes bebisar! Känner mig lite ensam & bortglömd faktiskt….men matte överraskade igår med att ha shoppat till oss denna gång! Detta fick vi:

  • 10 kg säck med våra favvo pölor – det enda Stina äter typ
  • Naturtrogen mus samt leksaksbollar med kattmynta – vi ääälskar kattmynta
  • Lock till vår burkmat – maten måste ju vara fräsch
  • Sand till vår toa – endast jag som använder toan
  • Favvo godiset med ny smak – bara jag som gillar

IMG_0318IMG_0324

Så nu är du förlåten matte! Men det vore inte helt fel om du ibland gosade med oss istället för att ägna din tid till Love & datorn hela dagarna. Saknar ju faktiskt dig och det är därför jag envisas med att lägga mig överallt där Love har varit och Stina snor amningskudden. Tass på er!

IMG_0297IMG_0140

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Hejsan!
    Undrar bara om det är så bra igentligen att låta katterna sova i Loves säng när dom är utekatter som kan komma hem med bla med festingar? nu kannske det inte finns några men innan. Jag vet att Jens fick en på ett obehagligt ställe av katten sen dess så har inga av våra katter fått vara i sängarna.

  2. En liten

    Sv: DH kollar vi också, True Blood har jag hört mycket om.Verkar som många gillar den, men jag har själv aldrig sett ett avsnitt. Är det den med vampyrerna?