SaWiiK

Love sover & mamma är nöjd

Att fälla upp ryggstödet i vagnen är något som Love verkligen gillar! Han somnade innan vi gick ut och sov sen i 3 timmar. Hur skönt som helst för både honom och oss för han har varit så glad och inte det minsta gnällig. Sen efter badet så la jag han i vagnen igen för jag skulle bara fixa lite men då somnade han på ett kick med nappis i mun & sin snutte. Jag blev faktiskt förvånad över att han inte sa ett pip, brukar ligga och gny en stund. 

Vid kl.22 så fick han lite käk och så la jag han i sin säng med lite uppbullat under kudden och efter jag varit på toa så sov han igen! Han börjar bli duktig på att somna själv och jag hoppas verkligen att vi får njuta av det ett bra tag innan det blir nya rutiner. =P

IMG_0341

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. radovic

    Han verkar ha det mysigt 🙂 Hur är det att bo i smålänska skogarna? låter ganska idylliskt i mina örån…har ni trevliga grannar?

  2. En liten

    Vad fina kläder han har på alla bilder!! 🙂

    Har inte provat med frysta hallon, brukar tina dem lite. Ska prova nästa gång. Det är ju så gott med kesellan! Vi kom till bossen i värld tre men blev game over så får börja om 🙁 Bara kämpa vidare! 😉 Är värld 4 vatten eller när allt är extra stort?

  3. MariaTheres

    Ja det blir ju knappast bättre av att ha fullt upp och känna sig stressad 🙁 Jag får medicin mot det men hoppas kunna slippa det sen. Har ätit i ett år ungefär.

    Åh vad skönt att det går så bra med Loves sömn! Hur mycket har ni fällt upp?