SaWiiK

Efterkontroll

Kl.11 i morse så var jag på efterkontroll. Love fick följa med och det gick bra då han sov mestadels. =) Min bm sa att hon hade läst min förlossningsjorunal och sa att ”det gick ju fort!”. Haha…hon trodde inte ett dugg på mig när jag sa att jag trodde Love skulle komma tidigare än beräknat då han fixerade sig tidigt. Men tji fick hon! =P Love föddes ju den 20 augusti men var beräknad till den 2 spetember. Men Love gjorde ju som mamma sa och kom dagen efter jag sagt till honom. Min lilla plutt som lyssnar på mamma! =) Åter till efterkontrollen…hon frågade om jag tyckte allt hade gått bra och jag sa att jag hade ju inget att klaga på. Sen undersökte hon mig och allt så bra ut. Jag är på rätt väg när det gäller knipandet. Jag ska knipa 10×4 per dag och hålla dem i några sekunder. Detta ska jag fortsätta med hela livet ut. Frågade även om hur allvarligt det är om man glömmer som jag gör men hon sa att det är i förebyggande syfte så man inte får exempelvis framfall när man blir äldre. Det ska inte vara någon fara när man är ung. Så nu kan jag andas ut angående den saken. =) Jag fick även mini piller utskrivet, får hämta ut dem någon dag. Så nu är det fritt fram för allt! Så fort Love kan så blir det babysim. Tjoho! Måste köpa ett par bad kallingar till honom.

På BVC så hade dem klädbytardag, såg ett oanvänt babygym där för bara 350 kr…kanske skulle jag slå till på det. Ska nog ringa sen och höra om det är kvar. Vi åkte direkt hem sen och åt lunch. Sen satte jag mig vid matsalsbordet och drack kaffe medans love satt i babysittern men han ville inte vara där så jag la upp han på bordet med täcke och kudde under sig så han fick ligga på mage och attans vad han pruttade! Riktiga bomber vill jag lova, sen fick han ligga på rygg och då ”pratade” han som bara den. Låg och gav mig mega leenden hela tiden. Tog massa kort och lyckades filma när han ”pratade” lite mer sammanhängande. När han hade legat där en liten stund så gick jag och bytte hans blöja och det var inte liiiite bajs där i! Det var överallt i blöjan, men det måste ha varit skönt för honom då han inte hade bajsat ordentligt sen igår kväll. Nu sitter han i babysittern och halvsover. Jag ska passa på att ringa försäkringskassan och kolla om min mammapeng har blivit klar. Skickade in att jag ville ha mammapeng fr o m den 20 september den 29 augusti och har fortfarande inte hört något. Det ska ta högst 30 dagar för dem att handlägga mitt ärende och nu har det ju gått mer än det. Som tur är så klarar vi oss på Jannes lön om det skulle krisa sig men jag vill ju iaf veta hur det blir.

IMG_0021IMG_0011

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. stina

    Så söt!
    Sv: Du skaffar ett konto på youtube och laddar upp filmen där. Sedan tar du länken och klistrar in i den ruta du får om du klickar på ikonen youtube i redigeringsrutan. I redigeringsrutan kommer du endast se koden men i din blogg filmen.

    Lycka till!