SaWiiK

Oj oj oj…

Jisses vad Love växer…hans kurva går just nu spikrakt uppåt! Undra när den planar ut? =) Han har på 2 veckor ökat från 3302 gram till 3856 gram och längden från 52 cm till 54,5 cm. Så hon var mycket nöjd på bvc. Och jag med. Måste ju ha dunderhonung i tuttarna! Haha! Nästa gång blir det läkarbesök, måste fråga om Loves ena öga som från han föddes vätskar sig och blir geggigt varje gång han blir ledsen. Bvc tror inte att det är någon fara då han inte är svullen eller röd i ögat men jag skulle fråga för säkerhets skull då det håller i sig. Nån dag ska jag duscha med Love, tycker det vore mysigt. Och så ska jag kolla om lite om babysim som jag vill sätta igång med så fort Love fått klartecken (jag mår jätte bra där nere). Har även skrivit upp Janne och mig på en första hjälpen kurs för barn. Än så länge var inte listan full så vi får se när det blir aktuellt att gå.

Hälsade på Janne igen efter vi var klara på bvc, ställde bilen där och tog en runda på stan med vagnen. Hittade inget till mig själv förutom en bunt tidningar till min samling (hinner ju inte läsa dem i normal takt). Men jag vill inte missa nåt nummer då jag sparar på alla. Hehe. Men till Love blev det lite. (får snart införa köpstopp då han har massor med kläder hemma). Nu plingade det på dörren… Var grannen som kom och lämnade över en liten present till Love. Vad snällt. Öpnnar den när Janne kommit hem så får ni se då. =)

IMG_0009

IMG_0011IMG_0018IMG_0019IMG_0020IMG_0022

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. bananskalet91

    Skönt att han växer så bra 🙂
    Elias ena öga blir oxå geggigt flera ggr per dag.. Men är inte heller röd eller så i ögat.. Får väl i alla fall kolla upp det.