Sarianne

Äntligen släpps vårkollektionen

T.R.Ö.T.T, satt uppe med Fröken J halva natten med de där öronen, i-g-e-n!

Smurfarna vid tre rycket, vad gör man inte för att distrahera bort smärtan, det blev läkaren imorse och nu penicillin vilket alltid är värre än själva öroninflammationen. Goda smaker verkar inte vara prio ett för läkemedelsföretagen kan jag konstatera.

Nedräkningen fortsätter, till den där siffran sex, kalas och en och annan kaka. Det börjar räknas ner med stormsteg mot min egen födelsedag också, siffran är inte riktigt lika viktig i mitt fall känner jag.  Öronvärken verkar iallafall ha gett med sig i takt med att trumhinnan spräcktes så vi har spenderat kvällen med några last minute önskningar till födelsedagen.

Att me&i släppte (äntligen) vårkollektion idag gjorde att önskningarna trillade in och listan blev plötsligt väldigt mycket längre. Färgerna kombinerat med motiven skulle få vilken sexåring som helst att peka ”jag vill ha” på de allra flesta plaggen så även hemma hos oss.

För en matchningsnörd som mig är plaggen nedan rena drömmen och gifter man sig med en färgblind man får man uppleva både den ena och den andra kombinationen men oddsen ökar betydligt med me&i kläder att även han ska få till det vilket gör mamman mer än nöjd.

me&i vårkollektion

 

Smälte ni en aning?

Då har jag inte ens visat mina favoriter från vuxenkollektionen, gillar nästan den ännu mer än barnkollektionen även om det är en ren omöjlighet känner jag, får helt enkelt sträcka mig till lika mycket. Det jag gillar med vuxenkollektionen är att plaggen så enkelt både kan kläs upp och även passa lika bra för mig till jobbet. Fröken skulle nog bli omåttligt populär med döskalletoppen.

Efter att jag testade boyfriend jeansen förra säsongen så tänker jag inte riskera att bli utan fler jeans, de är så löjligt sköna att behovet av att kasta på sig mysbrallor försvinner helt. Ser ni chinosen – chinos i ljusrosa – ni förstår ju själva, ett riktigt Sarianne plagg, matchande med den vita toppen med ett peacemärke på ryggen, I´m in love!

Ett par svarta godingar känns även de som måsten och jag fullkomligt älskar passformen på de svarta byxorna fluid pants,
du behöver se dem på för att förstå vad jag menar. Sist men inte minst en grå cardigan som har cirkulerat en tid nu i form av sneak peeks, gillade den från första stund, älskade den live och nu har känslan gått över till desperation över att ha en egen.

På söndag ska jag iväg på säsongens första me&i träff det kommer att klämmas, kännas, prövas och matchas!

me&i vårkollektionen 2014

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.