Sarianne

Tävling: Vinn biljetter till BARNmässan i Karlstad

Snart är det dags för BARNmässan i Karlstad jag kommer att vara där som VIPbloggare tillsammans med en massa härliga bloggare. Idag startar jag upp en tävling där just du kan vinna två biljetter till mässan valfri dag. Totalt fem vinnare kommer att utses och jag lovar er mässan i Karlstad vill ni inte missa!

Mässan är 18-20 mars och som sagt väljer ni själv vilken dag ni vill utnyttja era biljetter på. För att vara med och tävla svarar du på frågan

 

För vilket år i ordningen anordnas BARNmässan?

Lämna svaret i en kommentar och berätta gärna vem du kommer att ta med dig om du vinner.

 

Tävlingen avslutas 21.00 den 14/3 och vinnarna meddelas på bloggen samma kväll. Skärmavbild 2016-03-10 kl. 22.16.04

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine Andersson

    Den 18 mars slår de upp dörrarna för 12:e gången.

    Jag skulle nog ta med mig min syster

  2. Gabriella Selström

    Den anordnas för 12:e året i rad.
    Jag kommer att ta med mig min sambo och vår bebis i magen som är beräknad i maj om jag vinner

  3. Mrs. Andersson

    Detta är Barnmässans tolfte år och jag skulle så gärna vilja vara med med min son som nyligen upptäckte Sean Banan och vill se honom uppträda på söndag! Vi håller tummarna!

  4. Zara

    Tolfte året. Skulle ta med mig min man som aldrig varit på mässan. Nu får han bära vilda barn medan jag chillar tänkte jag :)

  5. Mara

    Detta är Barnmässans tolfte år och jag skulle gärna vara med med min son som nyligen upptäckte Sean Banan och vill se honom uppträda på söndag! Vi håller tummarna båda två!!!

  6. Rebecca

    Det är 12e barnmässan som hålls i år! Jag skulle ta med min kompis Johanna, vi fick barn med en veckas mellanrum i oktober förra året och hon har aldrig varit på någon barnmässa :)

  7. Marie Tagesson

    För 12:e året i rad!
    Tar gärna med sambon och våra 2 barn! Vi har inte kunnat åka tillsammans förut då sambon fått vara hemma med nått av barnen så de varit sjuka! I år hoppas jag att bacillerna håller sig borta så vi kan åka tillsammans!

  8. Emilia

    12:e året :) Det blir mitt allra första barnmässebesök tillsammans med min son Winston 4 månader och min sambo :)

  9. Ann-Sofie

    12:e året i rad!
    Jag tar med min mamma. Vi har varit där några år tillsammans nu har det nästan blivit vår årliga tradition som vi inte vill missa!

  10. Marie Tagesson

    För 12:e året!
    Tar gärna med mig sambon och våra två barn! Ska på mässan för 4:e året i år men vi har inte kunnat åka tillsammans då nått av barnen varit sjuka. I år hoppas jag att bacillerna håller sig borta! :)

  11. Emma

    För 12:e året i rad kör Barnmässan. Om jag vinner vill jag ta med min lillasyster Emelie, och hennes 2 flickor på 2 och 4 år. Min tjej på 9 månader lämnar vi hos mormor för mys.
    /Emma

  12. tessan

    jeej! En tävling som inte kräver fb!

    Barnmässan i karlstad går av stapeln för tolfte gången i år. En mässa väl värd att besöka för oss småbarnsmammor! ( o pappor o mormödrar o mostrar o fastrar! :-D ) Allt för en bra sak!

    Mormor riskerar att få agera sällskap även i år! Har nog bara hänt fem gånger tidigare!!! ;-) så hade suttit fint att med en extrabiljett kunna bjuda med henne denna gång!

  13. Lisa från Skåne

    Mässan ordnas för 12:e gången. jag skulle vilja vinna för min dotter och hennes familj som bor i Karlstad, sen jul har dem bara haft en massa sjukdomar, behöver ha något roligt att se fram emot.