Sarianne

Kassler creole

Dagens middag var värre än ett träningspass, svettmässigt menar jag då.
Puhhh vilken stark mat, men jag är ju i och för sig en riktig vekling
när det gäller kryddad mat så för en ”normal” funkar det nog fint.
I övrigt riktigt gott. Får se vad mannen säger som hatar kassler, han kommer snart från jobbet.
Vi måste in till Norrköping och handlar skridskor till Elin.

4 port

400 g kassler
1 purjolök
2 paprikor i olika färger
8 ananasringar
1 tsk olja
1 tsk curry
1 msk soja
salt och peppar

Sås:

2 dl fraiche (8%)
1 dl chilisås
1 krm cayennepeppar

Gör så här:

Strimla purjolöken, skär paprikorna i bitar. Dela ananasen och Fräs tillsammans med purjo o paprika snabbt i olja, curry och soja i en stekpanna. Lägg grönsaksblandningen i en smord ugnssäker form.

Skär kasslern i skivor och lägg ovanpå.

Blanda fraiche med chilisås och cayennepeppar och bred över kasslern. Gratinera i ugn, 200 grader, i 20-25 minuter tills den fått fin färg.

Servera med ris och ev. grönsallad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.