Sarianne

Erik Lallerstedt lanserar vinsåser‏

Ett tips till alla er som inte har hundra koll på det här med matlagning och även er som gillar matlagning förstås :) En av de sakerna som kan stressa mig mest är att bjuda hem folk på middag. Jag har verkligen ingen koll. Jag har en paradrätt och det är skaldjurssoppa den misslyckas aldrig och sen är det väl tapas :) Däremot älskar jag att ha fester och bjuda hem folk så det här med matlagning och behovet av att umgås är en rätt dålig kombination!.

Erik Ballerstedt har lanserat vinsåser, en röd, en vit och en rosé, gjorda på vin med druvor från Rioja och Katalonien. De tre vinsåserna, som Erik tagit fram i köket i Älvsjö, håller hög restaurangklass och passar perfekt till en höstig middag. Det är ju dömt att inte misslyckas, goda är dem och som sagt väldigt goda till höstens alla middagar så vågar jag mig på en god köttbit med lite sås?

IMG_8590 IMG_8591 IMG_8594

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.