Gott till fredagskvällen istället för den vanliga godispåsen.
Chevrefrestele med god topping
Receptet kommer ifrån godasnittar.se
ca 15 st
3-5 skivor kavring (beroende på storlek)
100 g chèvreost
2 dl creme fraiche
Salt och malen svartpeppar
0,5 dl pinjenötter
Honung till garnering (gärna blåbärshonung)
Gör så här:
1. Ta ett litet glas och tryck ut 15 små rundlar ur kavringen.
2. Smula ner chèvren i en skål. Blanda ner creme fraiche och krydda med salt och peppar.
3. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna tills de är gyllenbruna.
4. Lägg på en klick med chèvreröra på kavringsrundeln.
5. Strö över några rostade pinjenötter över varje snitt.
6. Avsluta med att ringa över lite blåbärshonung
Åh men muuuums!
Riktigt goda faktiskt och enkla, precis min melodi :)