Dagens middag var värre än ett träningspass, svettmässigt menar jag då.
Puhhh vilken stark mat, men jag är ju i och för sig en riktig vekling
när det gäller kryddad mat så för en ”normal” funkar det nog fint.
I övrigt riktigt gott. Får se vad mannen säger som hatar kassler, han kommer snart från jobbet.
Vi måste in till Norrköping och handlar skridskor till Elin.
4 port
400 g kassler
1 purjolök
2 paprikor i olika färger
8 ananasringar
1 tsk olja
1 tsk curry
1 msk soja
salt och peppar
Sås:
2 dl fraiche (8%)
1 dl chilisås
1 krm cayennepeppar
Gör så här:
Strimla purjolöken, skär paprikorna i bitar. Dela ananasen och Fräs tillsammans med purjo o paprika snabbt i olja, curry och soja i en stekpanna. Lägg grönsaksblandningen i en smord ugnssäker form.
Skär kasslern i skivor och lägg ovanpå.
Blanda fraiche med chilisås och cayennepeppar och bred över kasslern. Gratinera i ugn, 200 grader, i 20-25 minuter tills den fått fin färg.
Servera med ris och ev. grönsallad.
Ser JÄTTE gott ut!!!