Sarianne

Wokad lax med cajunsås

Skrivet av sarianne 5 januari 2010 klockan 18:30

Kvällens middag, klart den bästa hitills.

4 port

600 g laxfilé
2 röda paprikor
10 färska champinjoner
6 salladslökar
1 tsk olja
1 dl fiskbuljong
2 dl crème fraiche
salt, peppar

Marinad:
1 dl fish sauce
1 krm chilipeppar
2 krossade vitlöksklyftor

1. Rör ihop marinaden, skär bort skinnet
   på laxen och skär i strimlor, lägg
   i laxen och låt marinera i ca 1 timme.
2. Skär paprika i bitar och skiva champinjoner
   och salladslök.
3. Hetta upp oljan i en wok och fräs
   grönsakerna. Woka sedan laxen. Häll
   över buljong, creme fraiche, marinad
   och grönsaker. Låt puttra tills laxen är
   färdig.

Någon matfotograf det blir man nog inte i första taget:-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.