Retromania

Begagnat till jul

Skärmavbild 2014-12-09 kl. 01.04.46

Hur går det med julklappsinköpen? Själv har jag hittat jättemånga fina grejer i år. Mest på andrahandsmarknaden. För det kommer väl inte som någon nyhet för någon att jag förespråkar begagnade julklappar? Tyvärr tror jag fortfarande att jag är ganska ensam om att handla begagnat till jul. Men varför egentligen? En julklapp behöver ju inte vara mindre värd bara för att den inte är ny, eller hur? Även om det låter hur klyschigt som helst så är det ju faktiskt tanken som räknas. Jag tror verkligen att ALLA, barn som vuxna, föredrar att få personliga klappar där avsändaren verkligen tänkt till, valt med hjärtat och bemödat sig att hitta något som passar istället för att bara ha plockat något dyrt från en butikshylla.

Här ska ni få se en ny film från Blocket som visar både vuxna och barns olika syn på begagnade klappar. Och en del intressanta siffror om hur många som skuldsätter sig i jul.

Om jag får önska mig en sak i julklapp så är det att fler väljer begagnat i jul, för både miljöns och plånbokens skull. Det kommer att kännas gott i hjärtat hos både dig och mottagaren, jag lovar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.