Retromania

Tävling: vinn tyger av formgivaren Maud Fredin Fredholm

I samband med den Retrospektiva textilutställningen på Galleri Konsthörnan som jag skrev om HÄR häromdagen tävlar utställningsarrangören och textilsamlaren Maria Jernkvist nu ut två stycken tyger av formgivaren och modeikonen Maud Fredin Fredholm (HÄR kan ni läsa mer om henne).

Det ena tyget går i grönt och föreställer katter, det andra går i rosa och föreställer fåglar. Tygerna har storleken 32 X 34 centimeter (katt) och 27 X 27 centimeter (fågel) och är i linne. De är oanvända retrotyger från Maud Fredin Fredholms eget lager och går att använda som duk eller sys upp till kudde.

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna ett av de här fantastiska tygerna är att svara på frågan nedan. Mejla ditt svar till: [email protected], märk mejlet med ”Tävling”. Glöm inte att skriva vilket tyg du helst vill vinna. Vinnarna meddelas personligen och här på bloggen den 7/11-14. Vinsten hämtas sedan ut av vinnaren på utställningen Retrospektiv textilutställning på Galleri Konsthörnan, Karlbergsvägen 65, under perioden 8-15/11-14.

Vem har formgivit mönstret Lustgården?

1. Viola Gråsten

X. Stig Lindberg

2. Inez Svensson

 

ut 003

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.