Retromania

Jag utmanar dig att inte köpa nytt på 21 dagar!

Jag har antagit en utmaning. Att inte handla något nytt – förutom mat, hygienartiklar och sådant – på 21 dagar. Det kommer bli a piece of cake för mig, därför att jag typ aldrig köper något nytt annars heller. Men jag antar utmaningen i alla fall med förhoppning att jag kanske kan inspirera någon annan att bryta ett mer omiljövänligt konsumtionsbeteende.

I Sverige konsumerar vi som om vi hade tre jordklot. Det säger sig självt att det är åt helvete! Men genom att ändra våra shoppingvanor och börja handla begagnat istället kan vi göra stor skillnad. Därför utmanar jag dig att också anmäla dig till begagnatutmaningen!

Är du inte van att handla begagnat? Då vill jag hjälpa dig att bli det. Om du antar utmaningen och behöver tips och idéer på hur och var du kan hitta dina begagnade saker är du hjärtligt välkommen att höra av dig till mig på [email protected] så ska jag hjälpa dig att leta annonser och efterlysa de saker du behöver.

Så där ja, nu finns det inga hinder. Gå in på www.begagnatutmaningen.se och anta utmaningen NU! Du kommer att älska de kommande tre veckorna!

Blocket

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Egon Ruuda

    Lätt som en plätt, förutom nått par arbetshandskar, nya glödlampor, livsmedel, hygienartiklar och hyran har jag inte betalat nånting alls sedan första februari. Har inte köpt nått begagnat heller för den delen.