Retromania

"Kan jag säga att jag avskyr min killes gräsliga 80-talslya?"

Varannan vecka i Aftonbladet, Härligt hemma har jag frågespalten ”Fråga Helén” där jag svarar på kluriga frågor om hem, inredning och retrosprylar. Välkomna att skicka in frågor till mig på [email protected] eller ställ dem i kommentarsfältet här nedanför. Men var beredd på att jag inte lindar in svaren i bomull.

Hej Helén!

Jag har nyligen träffat en kille som jag är väldigt förtjust i. Men problemet är att han inrett sin lägenhet till stor del med gamla ärvda möbler och grejer från 80-talet. Själv tycker jag att det är viktigt med en trivsam inredning och vantrivs i hans gräsliga lya! Min fråga till dig är om du tycker att jag ska säga till honom vad jag tycker om hans hem? Om han förstår hur hemskt den är så kanske han låter mig hjälpa honom att få fint hemma.

Hälsningar Cim

Kära Cim,

Jag skulle bestämt avråda dig från att kritisera hans inredningssmak. Smaken är bekant som baken, och om du vantrivs i hans lya så är risken överhängande att han också vantrivs i din. Skulle du vara beredd på att höra det från honom? Dessutom är 80-tal på stark frammarsch i inredningssammanhang så kanske är det egentligen han som borde hjälpa dig?

/Helén

Flera publicerade frågor från spalten hittar du nedan.

”Så lurar du tonåringen att tycka som du vill!”

De enda som tjatar om ljus och fräsch inredning är gamla avdankade komiker”

”Blondinbella har sällan heller något vettigt att skriva”

Fråga Helén

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.