Retromania

Stockholms små smultronställen.

Jag har tidigare tipsat om ett par utflyktsmål som ligger mig varmt om hjärtat här på bloggen. Dels Lådan, arkitekten Erskines minivilla på Lovön och dels slowfoodplejset Lovö magasin. Här kommer ytterligare ett hett tips till alla er som bor i Stockholmsområdet, eller har vägarna förbi.

Nästan längst ut på Färingsö ligger ett riktigt smultronställe dit vi alltid åker och köper våra färska kryddor. Juntras grönt är ett litet familjeföretag som drivs av Juntra och hennes familj sedan 2008. Giftfritt och naturligt odlar de grönsaker och kryddor som sedan finns till försäljning i den underbara gårdsbutiken intill. Gårdsbutiken har öppet torsdag till söndag, 11.00-18.00, och du som tycker att det är för långt för att åka bara för att köpa kryddor kan passa på att åka en lördag eller söndag då det även går att ta en fika i den vackra trädgården. Bättre kan man inte ha det en helg, enligt mig.

Juntras 6

Juntras 4

Juntras 2Juntras 3Juntras 8Juntras 9

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. helbju

      Visst är det så Marilén, ibland behöver vi tydligen ompaketera saker i nya begrepp och former för att vi ska kunna återupptäcka dem:)