Retromania

Gudfaderhuset till salu!

Har du 135 miljoner dollar, eller närmare bestämt 877 miljoner kronor över? I så fall kan du bli lycklig ägare till huset där filmen Gudfadern spelades in. I det minst sagt magnifika huset har även Jackie och John F Kennedy firat sin smekmånad och filmen Bodyguard med Whitney Houston spelats in. Huset som ska ha 30 sovrum, 40 badrum, vinkällare, två tennisbanor, tre pooler, spa, träningslokal, takterass med plats för 400 sittande gäster och egen nattklubb är ett av de dyraste privatbostäderna i hela USA. Om det avhuggna hästhuvudet ingår i köpet förtäljer dock inte annonsen, som du hittar här.

02

03

04

06

07

08

09

10Foto: Hilton & Hyland

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Richi Rich

    Stort och pampigt men verkligen ingenting som jag personligen skulle gilla – väldigt mycket pengar för ett renoveringsobjekt i mina ögon så jag avstår nog denna gång 😉

  2. EddieWine

    Stort faktafel. Endast några få scener spelade in i det huset. Scenerna mellan Robert Duvall och John Marley och deras karaktärer Tom Hagen och Jack Woltz. Ni får det att låta som om detta var huset som familjen Corleone bodde i.

    1. Helen Bjurberg

      Jag ber om ursäkt, det var inte min mening att luras. Precis som du påpekar så var det bara några scener som spelades in i huset. Samma sak gäller filmen Bodyguard. Och Kennedys tillbringade naturligtvis inte HELA smekmånaden i huset heller. De måste ju ha gått ut och käkat någon gång;)

        1. ehlo

          tycker inte ja han gjorde, hästhuvudscenen är antagligen det bästa i hela gudfadern-filmen,sluta att klaga, hon har gjort ett bra jobb.