Retromania

Gott nytt år!

Vaknade upp till ett nytt år, år 2014! Bredvid mig låg min bebis sovande. Klockan 11.00! Är så glad över att den här fantastiska ungen låter mig sova ordentligt! Och att han är så nöjd och glad och tillfreds, trots det kaos som hans föräldrar och tre syskon stundtals kan åstadkomma runtomkring honom. I går hade vi middag här, för tre sköna familjer med massor av glada, vilda barn och livemusik med både piano, trummor, gitarr och sång. Men vår goa bebis blev inte alls störd av röran utan bara skrattade och jollrade till långt efter midnatt!

När jag så här i början av ett nytt år summerar det gamla hamnar naturligtvis lyckan över att vi fått denna underbara, friska, ljuvliga, glada unge på första plats, tätt följt av tacksamheten över att jag, min familj och alla nära och kära fått vara friska och välmående, att jag får syssla med något som jag trivs och mår bra av och att jag kommit till en punkt i livet då jag lärt mig välja bort relationer och situationer som jag inte mår bra av till förmån för sådant som ger mig lycka och energi. Jag har vid flera tillfällen under det gångna året stannat upp och tackat min lyckliga stjärna över att jag lever det liv jag gör och jag hoppas att det nya året ska vara lika gott mot mig som det gamla varit.

Jag hoppas att även ni kan tacka av och lämna ett fint år bakom er och välkomna ett nytt med spänning och tillförsikt! Naturligtvis hoppas jag också att vi fortsätter att ses här på Retromania och att ni fortsätter att dela med er av mycket kunskap, nyfikenhet och fina loppisfynd!

Inför 2014 hoppas jag också att trenden för återbruk och loppande fortsätter att växa ännu mer och att ännu fler ska förstå att handla på loppis är långt ifrån detsamma som att shoppa gamla prylar. Utan att det också är kunskap, att glädjas och mata sina sinnen med vackra färger och former,  att bry sig om sin miljö och barnen som ska ta över efter oss. Men framför allt är det ett sätt att minnas och uppskatta människor och en tid som lämnat oss. Och det är viktigt att göra, tycker jag, när vi fortsätter framåt, mot en okänd men spännande framtid!

IMG_0229Och här ligger jag och drömmer gott om gårdagens nyårskaos.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.