Retromania

Lillans hylla

Äntligen, efter fyra månader i nya huset har minstingens hylla kommit upp på väggen. Det är egentligen ingen hylla, utan vanliga trälådor från Ikea som jag målat och klätt i gamla tapetstuvar och hyllpapper från förr. Å, vad jag gillar när man kan få användning för gamla grejer! Tavlorna som står ovanpå är så rara, tycker jag. De hade min man i sitt barnrum som liten. Burkarna, speldosan, babushkafigurerna och allt annat är så klart loppisfynd. Som ni ser finns det faktiskt utrymme att fynda lite mer. En liten spargris och ett par träsoldater av Kay Bejesen skulle inte vara helt fel. Ska nog surfa in på Tradera för att se om jag kan hitta något faktiskt.

En strålande måndag till er alla!

Helén

Lillans hylla

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. helbju

      Hej Anneli! Nu när jag som hastigast bläddrade igenom Ikeas sortiment på nätet hittade jag dem inte. Kanske har de utgått? Det var en tag sedan jag köpte dem. Hoppas att du hittar liknande någon annanstans. För visst var det buskul att måla och tapetsera dem:) Om man är den pyssliga typen.
      Hälsningar Helén

  1. Stina

    Riktigt snyggt! Är ute efter att göra något liknande. Vad är det för trälådor du använt? Är inne på Ikeas sida men hittar inga passande.

    1. helbju

      Det är Ikeas. De funkar finfint! Lycka till med projektet! Visa gärna en bild när det är klart:)

    1. Helen Bjurberg

      Så kul att du gillar den! Det ska jag säga till min man som inte är riktigt lika förtjust;-)