Att vara och bli mamma

Pysslat lite

Hittade en reklamgrej inne i klädkammaren. Tog med en sådan från jobbet för säkert ett år sedan men Charlie har varit lite liten för att uppskatta det, tills idag!

IMG_2430.JPG
Det var ett vitt lamm med lite olika färger till och en pensel. Fick en fin instruktion om hur man skulle gå till väga, resultaten var ju fantastiska också, men Charlies blev inte riktigt så..

IMG_2431.JPG
Ganska likt?;) haha
Det viktigaste var att han hade kul, och det hade han verkligen. Han blev skit sur och arg när det var dags att sanera både han och köket:)

IMG_2426.JPG
Roligt när barnen blir lite äldre och man kan börja med lite olika pyssel på dagarna. Har ni några bra tips på saker man kan göra med en snart två åring?:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Alvas mamma

    Måla med vattenfärger tycker Alva är jätte roligt och gömma nyckel. Fast jag brukar gömma hennes snuttefilt. Det får vara väldigt enkla gömställe typ under en handduk mitt på golvet. Hon tycker det är jätte kul.

    1. petra

      Stod faktiskt och höll i ett paket med vattenfärg när jag var och handlade sist men visse inte om han skulle uppskatta det eller inte. Men nu ska jag definitivt köpa det:) gömma saker gör Charlie så får vi leta;) haha
      Gör man fortfarande gipsfigurer? Minns att mamma alltid gjorde sånt med oss..

      1. Marie Alvas mamma

        Ja köp vattenfärger, Alva älskar det, men räkna med färg lite här och där. Alva testade att dra penseln i håret sist, men det är ju lätt att tvätta bort som tur är. Vet inte hur det är med gips faktiskt. Lego har Alva börjat leka med sista tiden, förut har hon bara rivit det jag byggt men nu leker hon lite och hjälper mej att bygga.