Att vara och bli mamma

Vem är jag?

Hej! Kan ju börja med att skriva att jag ALDRIG bloggat i hela mitt liv så detta är en helt ny grej för en helt oteknisk tjej, men jag ger det ett försök och tar gärna emot tips och hjälp!

Vem är jag då? Och varför gör jag detta?

Jo, Petra heter jag är 25 år gammal och mamma till en fantastisk son, Charlie född 130101. Jag har även en fantastisk sambo, Fredrik som står ut med mig i vått och torrt. Denna lilla familjen bor på Hisingen i Göteborg i en trea på 73 kvadrat. Till vardags jobbar jag på Hemköp i Alingsås, en mysig liten stad ca 4 min nordost om Göteborg. Alingsås är min hemstad och där bodde jag till januari 2012 då jag och Fredrik köpte vår lägenhet på Hisingen.

Vi är en liten familj med mycket energi som sällan sitter hemma och glor på varandra. Charlie har väl ungefär lika stort energi förråd som hela Frölunda indians. Och varför denna jämförelsen? Jo hockey är vårt allra största intresse och det är nog tack vare att jag gillar hockey så mycket som Fredrik orkar med mig ibland;) det som händer hos oss just nu är den pågående inskolningen för Charlie på dagis, så spännande, men samtidigt så vemodigt. Han är ju min lilla prins som ska vara hemma med mamma i flera år, hade jag tänkt mig i alla fall. Men efter dess tre dagarna så ser jag hur kul han faktiskt tycker att det är.

Nu är det tydligen vällingdags för mitt hjärta så detta får bli mitt första, kanske udda inlägg men det är sån här jag är. Lite flummig, lite annorlunda men framför allt så är jag ödmjuk!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.