Att vara och bli mamma

Veckor, månader eller år?!

I början sa man alltid hur gammalt barnet var i veckor, sen blev det månader och nu är det en kombo av år och månader. I alla fall för våran del. Jag tror vi sa veckor till Charlie var ungefär 12-13 sen blev han en månader-kille. Nu är han 1 ÅR och 8 månader. Vi började säga år när han blev 1,5. Innan var det lättare med 15 månader. Jag minns att det kändes så konstigt att säga månader i början han blev ju så stor. Att gå från 12 veckor till 3 månader. Jag vill dra ut på nästa men kan ju knappast gå runt och säga att han/hon är 38 veckor, eller kan jag?:)
Hur gjorde/gör ni med era barn?

IMG_0153.JPG
Här var Charlie varken dagar, veckor, månader eller år. Här var han minuter:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Alvas mamma

    Tack för en bra och rolig blogg. Nu har jag två roliga bloggar att följa 🙂 följer Emmas på smällen. Hon hade rätt när hon skrev att du skriver bra och roligt 🙂 jag känner igen det du skriver. Har en dotter på 17 månader och man vill ju dom ska vara små länge. Känns som ett stort barn när man börjar prata år. Jag säger månader än.

    1. petra

      Tack så mycket:) roligt när någon känner igen sig, att det inte bara är jag som är mesig med det där;) haha
      Min mamma brukar alltid skämta om att först lär man barnen prata och gå, sen vill man bara att dom ska vara tysta och sitta still. Ligger något i det. Vi får sluts skynda på och njuta av nuet istället:) vad roligt att vi har barn i samma ålder också:)