Att vara och bli mamma

Första föräldramötet

Idag har vi varit på vårt allra första föräldramöte. Det kändes väldigt vuxet att gå dit, blev som ett litet kvitto på att vår son har blivit så stor. Han är verkligen ett dagisbarn, han tillhör en grupp av andra barn..
Det var roligt att vara där, och givande. Först pratade fröknarna lite om verksamheten, läroplanen och hur dom arbetar med barnen. Den fick vi se en film av bilder på barnen dom tagit under inskolningen, så söta dom var. Dom såg ut att ha haft hur kul som helst och det kändes bra i hjärtat. Vi fick fråga lite frågor och som alltid tillhör jag dom som pratar och frågar mest, men jag vill veta, ALLT!! Detta är så nytt för mig och saker som att dom ska ta legitimation på personer som ska hämta Charlie( om det inte är jag eller Fredrik) är viktigt. Samma som att vi vill ha information på om han ätit ordentligt på dagen, bajsat och sovit. Så i det stora hela fick jag svar på alla mina frågor och jag känner mig trygg med att ha Charlie på dagis:)
Innan föräldramötet hade jag en liten halv stressig eftermiddag, hämtade Charlie på dagis vid 15. Hem och laga mat innan vi var tvungna att gå 17.15.
Fredriks pappa skulle passat Charlie idag men han ringde igår kväll och sa att han var sjuk så vi fick börja leta barnvakt igen.. Mamma kunde inte, pappa är på älgjakt så vi fick kolla med vår kära vän Chantal. Och den Klippan kunde!! Ville inte bjuda henne på fiskpinnar för besväret utan gjorde pannbiffar med soltorkade tomater och fetaost i istället. Med potatismos och pepparsås, så himla gott:)
Så allt detta får ursäkta den dåliga uppdateringen idag. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på tv innan jag somnar:) natti!!

IMG_1935.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.