Att vara och bli mamma

Vilken middag

Idag åt vi fonduen, och så gott det var. Igår var vi helt slut båda två så vi gjorde det lätt för oss och värmde falukorven och moset från i torsdags. Ingen brakmiddag direkt men vad gör man inte… Men idag, då kom det jag väntat på hela veckan, älskar verkligen fondue. Tröttnar aldrig, och att bara få sitta i lugn och ro och pilla lite, välja vad man är sugen på och få tid att prata under tiden. Vi brukar vanligtvis köra på två sorters kött, ryggbiff och fläskfilé men idag körde vi bara ryggbiff. Det blir jättegott, man kan ha oxfilé också resten tycker jag blir lite torrt och entrecoten kan bli för fet. Som grönsaker hade vi champinjoner, körsbärstomater, morot, lök och minimajs. Bakad potatis fanns med. Och en vitlökssås och vitlökssmör till potatisen. Fattades bara ett glas rött, får bli det om ca 1 år;) haha
Tyvärr tog jag inget kort på maten, vi var för hungriga helt enkelt. Men så mysigt att sitta med Fredrik och bara prata en stund, om allt och inget. Sånt vi aldrig pratar om. Vi nämnde inte ens bajsblöjor, vällingflaskor, tvättlappar eller något som har med barn att göra. Vi bara nämnde Charlie emellanåt:) inte ofta man får dom stunderna längre, vi brukar slänga i oss middagen och sen resa oss från bordet när Charlie blir otålig. Så nu njöt vi:) ska se om jag hittar en annan gammal go bild att bjuda på.

IMG_0863.JPG
Min lilla goding för ca ett år sedan:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.