Att vara och bli mamma

Farsdag och en brunch

Idag är det alla pappors dag. Och visst ska dom firas lite extra, behöver inte vara mycket men ändå lite så dom får känna sig speciella. Fredrik var en klippa idag som gick upp tidigt med Charlie, trots att jag hade planerat att han skulle få sovmorgon. Sen kom Lina och Charlies kompis Vilgot hem till oss och åt frukost och lekte lite, pojkarna körde verkligen slut på varandra:)
Jag hade bokat bord på hotel post i Göteborg idag. Vi har inte varit där än men pratat så många gånger om att gå dit så nu tog jag tillfället i akt och bokade. Deras brunch buffé har man hört så gott om så den var vi bara tvungna att testa. Och den var underbar!
Först en kallbuffe med massor av gott. Ostar, salami, caesarsallad, sillar, bröd, Skagenröra, musslor, pastasallad och massa annat. Hade räckt med bara den buffén för att bli proppmätt.

IMG_2459.JPG
Ett axplock av vad som fanns på buffén.
Sen fick man välja en varmrätt, den var i miniformat men ändå alldeles lagom. Fredrik valde en miniburgare och jag en fisk. Det var långa med bönor och fläsk. Sååååå gott!!

IMG_2463.JPG

IMG_2464.JPG
Efter varmrätterna var det en stor dessertbuffe. Tyvärr fick jag inget kort på det. Men herregud, rena rama paradiset för en gravid kvinna som älskar godsaker:)
Fredrik var jättenöjd, och han fick till och med en liten goodiebag med sig hem;) Charlie sov hela tiden vi var där så vi kunde sitta och njuta av det till fullo, och bara att sitta och prata i 1,5 timma va helt fantastiskt. Man säger varje gång man gjort något sånt här att detta måste vi göra oftare men det blir aldrig så tyvärr, och det kommer säkert bli ännu mer sällan med två barn. Personalen på post var också helt fantastiska, inga problem med att ha vagnen precis vid bordet eller så. Buffén kostade 279kr/pers och var helt klart värd var enda krona:)

IMG_2461.JPG
Mammas lilla hjärta<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.