Att vara och bli mamma

Sjukskriven

För två år sedan, den 13 november 2012 blev jag sjukskriven. Jag kunde inte jobba längre, hade så ont i mina höfter och jag fick så mycket vatten. Jag hade tänkt att jag skulle jobbat till den 9:de december, Charlie var beräknad till den 25, men det blev inte riktigt så. Jag minns dagen som om den var igår. Hade en tid hos läkaren, kom dit, berättade om mitt jobb och vad jag hade problem med, han sjukskrev mig direkt. Jag hoppas att det inte ska bli samma denna gången, jag vill kunna jobba så länge jag känner för det. Sen kanske jag väljer att gå ner lite i tid det sista, jobba 14 timmar vissa dagar kommer jag nog inte att orka. Jag känner en del i mina höfter redan nu, vet inte om det är foglossning men tror det. Har ett bälte hemma sen sist, får kanske börja använda det. Igår började jag känna av lite halsbränna, håller tummarna för att det inte ska bli något mer än så.
Dom här två åren har gått så himla fort. Man har inte hunnit komma tillbaka till det ”vanliga” livet riktigt, lever fortfarande i den lilla bubblan som kom med Charlie. Vår trygga lilla tillvaro här hemma där det bara vart vi. Längtar tills vår nya lilla familjemedlem kommer och det ska bli mysigt att få göra samma sak igen med en annan liten person som kommer att ta mitt hjärta med storm.

IMG_2492.JPG
Vab med min lilla sjukling idag igen:(

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilie

    Vilka långa dagar du har! Pju!
    Jag var också gravid för två år sen o nu i v 19. Förra gången gick jag pga risker på mitt jobb runt v 25. Undrar hur din smärta är i höfterna? Fick du diagnosen foglossning? Jag har så himla ont i ena höften vissa dagar sjukt ont o ibland inte alls?! Står o går hela dagarna på jobb..

    Tack för en mysig blogg följer dig så ofta jag får tid o sitta ner! 😉