Att vara och bli mamma

Lördags besök

Idag har Charlies farmor varit här på besök. Vi gjorde lite kycklingsallad till lunch och hon hade köpt med bullar som vi åt till fikat. Charlie fick hjälpa mig med att göra salladen och det slutade med att vi knappt hade några tomater kvar att ha i. Han älskar att bita sönder dom så saften och kärnorna sprutar åt alla håll och kanter.

IMG_2452.JPG
Han tyckte det var jätteroligt att få hjälpa till, en liten skärbräda och en smörkniv i plast så var han lika utrustad som mamma:) haha
Sen smaskade han i sig salladen med massa Rhode Island-sås till, doppade pastan och kycklingen sen satt han och skrek efter mer, haha:)
Var jättekul att Fredriks mamma kom hit en sväng, tyvärr var inte hans småsystrar med, var så länge sedan vi såg dom. Nu börjar julplaneringen för oss lite smått, jag fick mitt schema igår och vi får några dagar över jul att kunna spendera ihop med familjen ändå:)
Dock får jag alltid sån ångest innan för vill så mycket men tiden räcker inte riktigt till:/ får ni också ångest och känner att ni vill hinna med hela tjocka släkten på kort tid men att det ändå alltid slutar med att någon blir besviken och att ni själva är stressade och bara minns julhelgen som en bilfärd mellan alla hus?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.