Att vara och bli mamma

Lataste lördagen på länge

Idag har vi haft en riktigt slappe lördag. Och visst är det skönt att ha det så ibland? Dagar när man kan gå runt i mjukiskläder, osminkad och håret i en tofs. Det ända jag har gjort idag var att åka till toys r us och köpte nya bilar till Charlies flexi-trex bana, är nästan helt säker på att den heter så;) sen åkte jag till affären och handlade lite. Idag har jag varit så lätt irriterad, eller egentligen inte bara idag utan hela veckan. Jag har varit på kasst humör och känt mig lite små sur på allt och alla, ska det vara såhär resten av graviditeten?
Men det som jag blev sjukt irriterad på idag var i alla fall när jag kom till affären och svänger in på parkeringen, där finns ett begränsat antal, kanske åtta stycken familjeparkeringar som är lite bredare. Då svänger en tant i världens minsta bil in där och tar en av dom parkeringarna, och det var så mycket folk som handlade idag va. Hon skuttar ut ur bilen och går in i affären som ingenting. Alla som har barn vet hur bökigt det kan vara att få ut barnen ur bilen på en vanlig parkering om man inte vill slå sönder alla andra bilar. Varför gör man såhär om man har en pytteliten bil och inte verkar vara det minsta sjuk eller svårt att gå eller något? Nä då ska hon stå där det finns plats för två av hennes bils storlek medan barnfamiljer får kämpa med att få ut sina barn? Va nära på att gå och säga till henne. Nu hade jag inte med mig Charlie i bilen så självklart ställer jag mig då på en vanlig parkering. Sen kan jag erkänna att ibland så är det lockande att ställa sig på en familjeparkering även när jag inte har Charlie för det börjar bli lite besvärligt med magen men det går att få ut mig själv på en vanlig än så länge;)
Om jag ska avsluta det här inlägget med något trevligare så avslutade vi vår lördag med pizza hos grannarna i alla fall, ingen orkade laga mat så vi gick och köpte ett gäng pizzor och dukade upp en buffé:)

IMG_2160.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marina

    Åh jag vet precis vad du menar! Jag brukar bli så förbannad när vi ska åka till ica Maxi där de har ett antal familjeparkeringar och alla nästan jämt är upptagna. Man får ju knappt ut Lion på en vanlig parkering utan att riskera att slå dörren i bilen bredvid. Rörelsehindrade har jag viss förståelse för, de som är gamla och har svårt att gå men ungdomar framförallt men även andra som bara glider in och ställer sig där gör mig skogstokig. Skulle vilja fråga om de inte är läskunniga men har inte tagit mod till mig för det ännu.