Att vara och bli mamma

Varför vill du inte sova?

Inatt vaknade Charlie igen, trots att vi gjorde allt igår kväll för att han inte skulle vakna. Fick bisolvon mot slemmet i halsen, alvedon, bricanyl han fick av läkaren när vi var på vårdcentralen för ett tag sedan och vi tog en lång go dusch och sedan smörjde in han med ett kylande skum jag var och köpte på Apoteket. Och han drack upp hela flaskan med välling! Men ändå vaknade han, jag var så trött så det gjorde inte jag men Fredrik vaknade och gick och hämtade honom, när dom kom in i sovrummet då vakande jag. Som tur va denna gången somnade han om i vår säng. Finns det något mysigare än när dom kommer och trycker rumpan in mot magen så man kan ligga och hålla om? Även om vi inte alltid sover så bra med Charlie i vår säng så finns det inget härligare än att ligga och höra han andas och veta att nu känner han sig trygg. Men den skönsömnen varade inte länge, 5,30 skulle han upp minsann!! Tyckte att Fredrik kunde gå upp med honom då hans kl ändå ringer 5,45 men nejdå. Sen försökte jag med allt för att han skulle somna om igen, men det var lönlöst.. Så nu sitter vi här ännu en morgon uppe i ottan.. Men måste ändå säga att hösten är rätt mysig att vara uppe tidigt på morgonen på, det är mörkt ute och man kan tända lite ljus, värma en kopp te, krypa ner under en filt i soffan och slippa känna att man måste ut för att det är bra väder!
Vad gör ni för att få lite extra mysfaktor på era tidiga morgnar?

IMG_2133.JPG
Ett bra skum man kladdar på hela kroppen hur mycket man vill när barnen har vattkoppor. Blev tipsade av våra grannar. Det har en kylande effekt och för extra effekt kan man förvara den i kylskåpet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Hej. Brukar fixa vällingen till dottern och mata henne i soffan med tvn på och tända ljus på bordet. Och ute är det alldeles mörkt då vi brukar gå upp vid 06. 🙂