Att vara och bli mamma

Gräsänka

Ikväll är jag gräsänka. Fredrik ska på Galenskaparna med sin pappa och hans familj ikväll. Jag har ju självklart min vapendragare hemma med mig så helt själv är jag inte:) idag ska vi bara mysa jag och Charlie, kolla på barnprogram, kramas, leka och bara njuta av tiden tillsammans. Jag jobbar ju hela helgen så denna kvällen tills han ska sova kl 19 ska vi verkligen ta vara på. Middagen idag blev rester sen igår, korvstroganoff. Gott och lätt. Charlie måste antingen ha varit helt utsvulten eller så tyckte han att det var jättegott för när han ätit upp det på sin tallrik gick han bananas på min:) vi fuskade lite idag också när pappa var borta och kollade på mamma mu på iPaden medan vi åt. Måste ju vänja oss inför allt tacomys framför tvn varje fredag om några år;) haha
När jag hämtade Charlie på dagis förut så sa dom att han hade varit så trött idag så han nästan somnade vid lunchen, då hade dom lagt han och sparat en portion mat som dom värmde när han vaknade, det var jättebra gjort tyckte jag:) så antar att han kommer vara trött snart och vilja sova, men hålla ut till 19 i alla fall får han göra:)
Vad ska ni hitta på för mysigt i helgen? Får gotta mig i alla andras roliga planer när jag själv ska jobba hela helgen:)

IMG_2088.JPG
Den viktigaste matkritikern i hela världen. Mammas mat var nog helt okej:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.