Att vara och bli mamma

Vår lilla lilla älskling

Ååå vad glad jag är just nu. Vårt lilla barn såg jättefin ut. Allt satt på sin plats och hjärtat slog så fint. Vilken underbar upplevelse detta är. Skulle kunna ligga där i evigheter och bara titta. Vi tog inte reda på könet, jag ville verkligen inte veta. Om detta blir det sista barnet vill jag få uppleva hur det känns att få könet som en överraskning. Fredrik ville veta men hade inget tillräckligt bra argument till varför vi skulle ta reda på det. Han sa typ, -ööö då kan vi typ börja köpa lite nya kläder nu om det är en tjej så behöver vi inte köpa massa nytt samtidigt! Inget tillräckligt bra argument för mig…
Jag är emot det här hen-snacket så kommer inte kalla mitt barn för det, utan jag kommer växla mellan han och hon i mina texter. Eller kort och gott kalla hon för pyret.
Jag trodde ju att vi skulle få ett nytt datum och det fick vi. Är alltså inte i vecka 20 utan i vecka 16+6, går in i 17 imorgon. Vårt nya datum är 20 februari och det känns skit bra. Lite mer tid för oss att hitta en hus;)
Min livmoder ligger på utsidan så därför har jag nog inte känt så mycket sparkar jag borde, och det kommer vara svårare att känna dom så länge pyret är såhär litet. Hela benet var liksom 2cm långt och huvudet 4cm i diameter, lilla pluttis<3
Om några veckor ska dom ha utbildningar på östra så hon frågade mig om jag kunde tänka mig att komma tillbaka så några studenter fick kolla lite och chansen att lära sig lite mer, självklart ställer jag upp!! Som första gångs föderska kan jag förstå om man inte vill, jag ville inte ha studenter inne på min förlossning tex. Och nu har jag fått sett att mitt barn mår bra så då känner jag mig trygg med att dom får kolla lite. Vad gör man inte för vården:) hoppas inte jag kommer lida av panik innan bara.

IMG_1970.JPG
Här är vårt pyre, vår nästa lilla älskling att uppfostra och skämma bort med kärlek, charlies syskon, våra föräldrars andra barnbarn. Du är efterlängtad ska du veta<3
Som ni kan se luktar han nästan på moderkakan också:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma - På Smällen!

    Jag är så glad att allt såg bra ut! Har längtat massor till ditt UL, du vet varför 🙂 20:e feb blir nog kanonbra datum. Bra att Cs syskon inte fyller år samma månad också för då blir det dyrt för mamma och pappa 🙂 Åhh vad mysigt med bebbe i magen <3 jättestort grattis!!!

    1. petra

      Tack bästa!! Vi måste ses snart så du får kolla på bilderna. Ja herregud, massa i januari. C fyller, brorsan fyller, jag fyller. Å massa räkningar å jul innan det. Fredrik får extraknäcka som jultomte helt enkelt;) haha

  2. Marie Alvas mamma

    Så mysigt. Minns känslan som igår. Mitt livs bästa ögonblick. Jag grät av glädje under hela undersökningen när vi såg vår alva för första gången. Skönt att allt såg bra ut med er lilla skatt och kul att du får kolla igen. Jag var besviken att vi bara fick se en gång. Som du säger så är man ju orolig typ jämt och att se sin skatt var väldigt lugnande för mej.

    1. petra

      Vilket fint namn, Alva har jag tänkt lite på, tycker det låter så bra både till en liten flicka och i vuxen ålder:)
      Är ju så fantastiskt att dom kan växa så i våra magar. Och att allt sitter där det ska, helt otroligt. Minnen man bär med sig resten av livet:)

  3. Thaimorsan

    Svara på din kommentar om mitt inlägg här 🙂
    Jag vet att man får inte rota runt själv som butiksbiträde. Men man blir ju lite lack, bara ibland beror situation. Undrar hur många har ”glömt” att scanna in nåt på självscanning!

    1. petra

      Jag vet, man kan bli ap sur. Å då tycker man ju att han kunde gett dig åtminstone en ordentlig förklaring..men alla tänker ju inte helt vettigt!!! Tyvärr..