Att vara och bli mamma

Svårslagen förmiddag

Dagen började ju som bekant helt fantastiskt. En morgon att minnas för evigt. Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inte gjort så mycket sen jag kom hem, Charlie är på dagis så är själv hemma. Kollat på greys på tv, ätit potatisbullar med lingonsylt och bara pillat naveln typ;) men det måste man väl få göra ibland, städade ju faktiskt härom dagen. Sen kom jag på att jag kanske ska springa och köpa järntabletter, nu när jag bara är i vecka 17 snart så ska jag inte börja med dom riktigt än men skönt att ha hemma. Passade på att även köpa nya vitaminer, åt dom förra graviditeten så kör på samma, det var ju ett vinnande koncept;) när jag stod i kön så fick jag upp ögonen på något som såg så smarrigt ut, tranbär doppade i apelsinchoklad, hur gott lät inte det? Så en påse åkte med hem.
Sen under alla räkningar på bänken gömde sig nya Mama, så nu ligger jag åter igen i soffan med en tidning och något mumms mumms;) och här tänker jag ligga i alla fall en timma till:)

IMG_1971.JPG
Järntabletterna jag skulle ta och vitaminerna. Har ni ätit några speciella vitaminer under graviditeten?

IMG_1972.JPG
Visst verkar det gott? Fanns massa smaker, någon som smakat?:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Alvas mamma

    Tack, Alva var det enda självklara namnet vi hade så tur det var en tjej. Jag åt dom vitaminerna som du köpt som det står gravid på burken. Jag fick råd av min BM att börja äta dom redan innan jag var gravid. Jag åt inga andra piller. Kan väl erkänna att jag är kass på att komma ihåg o ta tabletter varje dag så tur jag slapp fler sorter o ha ordning på.