Att vara och bli mamma

Paradise hotel

Ärligt talat, vad är det för skit dom visar på tv? För första gången kollar jag just nu på paradise hotel, ett program om ca 10 stycken 20 åringar som super, skriker, solar och gråter. Har man själv betätt sig såhär? Kommer mina barn bete sig såhär? Jag blir mörkrädd. Vad hände med alla gamla bra program. Rederiet, skilda världar, tre kronor, vita lögner… Nä nu ska vi kolla på paradise och big brother.. Sen att en av killarna stolt ställer sig framför kameran och juckar lite efter han har haft sex med en tjej retar upp mig till vansinne.. Var två milli sekunder från att väcka Fredrik och ge han en helt oprovocerad utskällning bara för att han är kille. Han kan få en del sånt av mig när jag blir förbannad på någon av hans kön;) ush, detta kommer jag inte att titta på igen.. Nu sover jag nog istället så jag kommer upp imorgon. Försökte buffa på bebis lite förut, men han/hon ville inte busa:(
Charlies väska har försvunnit på dagis också idag, en fjällräven som ni säker vet inte är gratis. I den låg hans snuttefilt, Fredrik ringde i panik till mitt jobb och undrade hur han skulle lösa kvällen. Som tur är har vi en inramad på charlies rum, den hamnade där efter han fick Joel Lundqvist autograf på;) Fredrik ska leta järnet imorgon när han lämnar hoppas hoppas den kommer tillbaka. Och att ingen har kunnat ta fel på mitt och ditt. Godnatt:)

IMG_1959.JPG
Fredrik hade bäddat rent när jag kom hem, något av det skönaste som finns. Nyduschad få krypa ner i en nybäddad säng:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma - På Smällen!

    Vad bra att väskan kom tillbaka sen, såg det i ditt senaste inlägg. Och snutten också hoppas jag 🙂 Vad kul med en autograf på snutten 🙂

    Du är en riktig knäppis du! Skäller Fredrik inte tillbaka på dig när du skäller på honom så där? Jag förstår känslan som du får. Om jag råkar se nån film med nån brutal våldtäktsscen som dom visar väldigt ingående då kan jag känna så. Då vill jag inte att nån man ska röra mig för att jag känner mig så illa berörd. Men jag klarar inte av att se såna filmer längre….

    1. petra

      Jo han kan blir rosenrasande!! Speciellt när jag använder uttryck som, måste ni killar alltid… Eller, alla killar är.. Då blir han arg. Men det är ju främst när jag blir arg eller upprörd jag säger så:)