Att vara och bli mamma

Vecka 19

Idag gick jag in i vecka 19, en vecka kvar så är jag halvvägs:) det känns underbart. Halva tiden har gått tills jag får se mitt underbara lilla mästerverk. Längtar så det värker i kroppen. Nu ska pyret vara ca 15cm lång och väga något hekto:) vid den här tiden förra graviditeten kunde jag pressa ut ”hexmjölk” ur brösten, det har inte kommit något än denna gången. Pressar lite varje gång jag duschar nu för att se om det kommer;) magen mår bra men börjar känna att det stramar i huden så får ha lite lotion i väskan på jobbet och smörja på rasterna. Vad använder/använde ni för produkter att smörja magen med? Förra gången använde jag bara bio oli, fick ändå massa massa bristningar. Denna gången har jag testat en olja för gravida från Apotekets egna märke och Cocoa bodybutter från the bodyshop. Efter graviditeten kommer ett utlåtande om vad som funkade bäst:)
Jag fick hem ett brev från Mvc om att jag ska börja med järntillskott i vecka 20. Får springa ner och fixa det i veckan. Förra gången fick jag börja med det också i vecka 20.
Annars mår jag bättre nu ön vad jag gjorde för några veckor sedan, kan äta nästan all mat igen, inte lika trött och inte lite bitsk mot mina medmänniskor;) men det där med att somna 23,30 och klockan ringer 5 det får jag nog styra om annars kommer det gå utför.
Nästa fredag är det ultra ljud, gissa om jag är spänd!! Första synen av lilla älsklingen.

IMG_1926.JPG
Apotekets olja, tror den kostade runt 70kr

IMG_1927.JPG
Cocoa bodybutter från the bodyshop, ca 120kr

IMG_1928.JPG
En liten mage vid halva jäsningstiden:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.