Ninaetc

Vinn biljetter till Föräldraskap!

föräldraskap

 

Hörrni – vill ni komma på världens bästa föreläsning om föräldraskap!? Jag tävlar nu ut 10 biljetter till det här grymma eventet. Läs mer om eventet här. 

Skriv nedan en motivering till varför just du ska få komma och uppge vilken kväll du vill gå!  OBS: eventet i Sollentuna har blivit inställt.

Tävla nu vettja, vinnare koras på måndagen den 9 november.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Alltså, den jag har, nu 5 år, är en utmaning i sig och nu väntas en till (vecka 34 nu). Det är spännande med barn, det händer alltid något nytt och nu ska jag snart bli tvåbarnmamma, dubbelt så spännande! Jag skulle uppskatta en kväll att fördjupa mig i min föräldraroll och förhoppningsvis bli berikad och boostad som mamma. Om jag skulle få chansen till biljetter så gärna i Nacka!

  2. Lina

    Å som jag behöver detta! Just nu är livet fullt av ”Dumma mamma”, slå lillasyster, trots och värgran. Och jag är gravid och har absolut noll energi och faktiskt ingen som helst aning om hur jag ska göra för att bryta mönstret, och få stopp på denna onda spiral vi hamnat i. Jag vill inte ha ett konstant krig med min femåring. Jag behöver inspiration, verktyg och kloka ord som får mig på rätt köl igen. Snälla, skicka mig på föreläsningen, jag är i akut behov av hjälp!

  3. Lizzy

    På ämnet föräldraskap kan man verkligen fundera och undra en hel del, att hitta bra struktur och rutiner vore inte helt fel. Skulle behöva lite tips på traven, för att sänka de skyhöga kraven. Att få gå på denna proffsiga föreläsning i Nacka vore ren magi – drömmer om att få överraska bästa vännen, himmelens så glad hon skulle bli!