ninaetc

Ninaetc

Annons

Tusen tack Loppi

Idag, kära Loppi-vänner, är min sista dag som bloggare här på finaste Loppi! Jag ska dra iväg på nya äventyr och flyttar min blogg till ELLE – du hittar den här. 

Jag vill verkligen passa på att tacka alla på Loppi och alla läsare för en sjukt skojig tid. Jag har verkligen känt mig välkommen här och alla ni som jobbar på Loppi är fantastiska som alltid kommer med glada ord och roliga idéer. Eftersom jag tycker så mycket om er på Loppi så hoppas jag verkligen att vi kan fortsätta jobba ihop på andra sätt framöver. <3

Till alla er fina läsare, jag hoppas att ni vill följa med mig till min nya adress och att ni kommer fortsätta haka på i mitt liv. Ni är fan i mig bäst. Jag borde egentligen säga det här varje dag men nu säger jag det med STORA bokstäver: jag blir ÖVERLYCKLIG för varje kommentar som skrivs, för varje besökare som kommer hit, för varje sekund som ni lägger på att läsa min lilla blogg – det är faktiskt helt otroligt att ni gör det, jag har på riktigt svårt att fatta att ni eller just DU klickar in dig här och tar dig tid att läsa det jag skrivit. Det är helt oerhört stort. Så TACK TACK TACK. Kan inte säga det nog: TACK!!!

På återseende kära Loppi! Och hej hej, ELLE. 

sunset-hands-love-woman

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Fotografiska och F Concept

foto-guy-bourdin

Hej hej här kommer veckans kulturella tips (eller månadens kanske är mer sant, hehe) – jag älskar ju Fotografiska. Fotokonst är min typ av konst, är väldigt kass på ”klassisk konst”, är en sån som inte fattar. Nåväl. Fotografiska har just nu en superfin utställning av modefotografen Guy Bourdin som du inte bör missa. Det är faktiskt helt sjukt slående hur hans bilder är megaaktuella än i dag. Han hade sin storhetstid under 70-talet och det är så tydligt att se att dagens fotografer och stylister är starkt influerade av hans teknik och stil. Man skulle lätt kunna ta vilken bild som helst i den här utställningen och slänga rakt in i dagens ELLE eller Vogue. Coolt ändå. Och när du ändå är på Fotografiska så missar du såklart inte heller restaurangen, både maten och utsikten är slående.

Ett annat tips är nya F Concept. En MoMa-inspirerad shop på Sergels Torg så du kan köpa posters, böcker, bilder etc lite mer mitt i stan, himla bra idé, ska själv kika in där i veckan och shoppa upp mig på lite fina affischer. Behöver uppdatera några ramar här hemma.

fo-nina-campioni

fotoraf

fotografiska

fotografisk-2

foogoto

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Julmys deluxe

julmys-

Första advent igår och med det kom världens mysigaste julmys hemma hos Cajsa, Peiman och Maj. Pepparkakor, glögg och annat julbak. Alltså jag ÄLSKAR julen, så glad att den är här. Allt blir så varmt och murrigt och man (nästan alla) bryr sig om varandra och skänker tid och hjälp till höger och vänster. Fin tid på året. För mig och Simone blev det också en del dans då Essie är inne i en dans -och klappfas, eller fas och fas, hon gillar det där helt enkelt. Vi också!nina-campioni

köket

nina-campioni

-tara-moschizi

cajsa-lindberg

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Marville s/s 16

marville-3

 

Häromdagen var jag och kikade in Marvilles kommande kollektion och det här är verkligen något för dig som kanske jobbar på kontor och/eller helt enkelt bara har en stilren och klassisk stil. Alltså vi snackar om kostymer som är så bra att du kan packa ner dem längst ner i resväskan och de kommer upp utan en rynka. Oerhört härlig och mjuk kvalitet på alla plaggen och med en siluett som är smickrande för vem som helst. Gillar också storyn om hur märket kom till, för fyra år sen startades Marville av juristen Jenny Holmen som helt enkelt tyckte att det saknades plagg som kunde bäras både till jobbet, till kvällens drink och till att busa med barnen. Så då gjorde hon helt enkelt en sån klädlinje. Älskar folk som bara GÖR. Missa inte. marville

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Koh Samui

Swing hang from coconut tree over beach, Phangan island

Alltså, gud, när det är ”throwback thursday” på Instagram så svämmas man över av härliga varma och soliga stränder. Och just vid denna tidpunkt på året, precis innan man kommit in i julemyset och man uppskattar mörkret på ett annat sätt, så är man ju som mest mottaglig till de där stränderna. Skönt då att vi bokat vår lilla honeymoon till Tokyo och Thailand. I januari drar vi iväg till bland annat då Koh Samui. Är det någon som varit där? Ge oss gärna alla era tips!!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera