Ninaetc

Tusen tack Loppi

Idag, kära Loppi-vänner, är min sista dag som bloggare här på finaste Loppi! Jag ska dra iväg på nya äventyr och flyttar min blogg till ELLE – du hittar den här. 

Jag vill verkligen passa på att tacka alla på Loppi och alla läsare för en sjukt skojig tid. Jag har verkligen känt mig välkommen här och alla ni som jobbar på Loppi är fantastiska som alltid kommer med glada ord och roliga idéer. Eftersom jag tycker så mycket om er på Loppi så hoppas jag verkligen att vi kan fortsätta jobba ihop på andra sätt framöver. <3

Till alla er fina läsare, jag hoppas att ni vill följa med mig till min nya adress och att ni kommer fortsätta haka på i mitt liv. Ni är fan i mig bäst. Jag borde egentligen säga det här varje dag men nu säger jag det med STORA bokstäver: jag blir ÖVERLYCKLIG för varje kommentar som skrivs, för varje besökare som kommer hit, för varje sekund som ni lägger på att läsa min lilla blogg – det är faktiskt helt otroligt att ni gör det, jag har på riktigt svårt att fatta att ni eller just DU klickar in dig här och tar dig tid att läsa det jag skrivit. Det är helt oerhört stort. Så TACK TACK TACK. Kan inte säga det nog: TACK!!!

På återseende kära Loppi! Och hej hej, ELLE. 

sunset-hands-love-woman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (1)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...