Ninaetc

Granit – oväntat trendigt!

Granit

När jag tänker på Granit så tänker jag mest på snygga inredningsdetaljer och perfekt förvaring. Har köpt en och annan lampa, låda och köksdetalj där och det är typiskt en såndär butik som jag slinker in på när jag är för tidig till ett möte och måste döda någram minuter, alltid hittar man något snyggt och bra! Men det som slår mig numera är hur rätt i tiden deras klädkollektion är. Enkla och bekväma plagg som man kan matcha till allt och som dessutom är tillverkade i ekologisk, GOTS och Fairtrade-certifierad bomull samt återvunna fibrer. Jag menar, hur mer rätt i tiden får man vara?

Men tänker att man kan behöva en påminnelse om att Granit faktiskt har snygga kläder också däremellan alla lampor och annat. Ett litet shoppingtips såhär på tisdagen.

Granit

–      Att välja produkter som håller i längden och som tillåts att åldras är inte bara smart och omtänksamt utan även väldigt vackert – en trend som vi hoppas håller i sig. Du ska kunna leva i och med kläderna, säger Eva-Lena Degerhäll marknadschef Granit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.