Ninaetc

Bloom and Blossom lanseras i Skandinavien

Bloom and Blossom

Nu ska jag tipsa om något som jag faktiskt inte ens testat själv. Men det är ju lite så, man hinner inte testa allt! Men det här VILL jag verkligen testa och därför vill jag också berätta om det för er. Nu kommer nämligen Bloom and Blossom, ett hudvårdsmärke från England, att lanseras här hemma. Och grejen med det här märket är att de endast är gjorda på naturliga ingredienser! Det gillar man ju!

Filosofin bakom märket är: minimalt med ingredienser, maximalt med resultat.

Produkterna tillverkas i Storbritannien och innehåller helt naturliga och aktiva ingredienser. Många av dem odlas på de egna markerna. Aprikoskärnolja, aloe vera, kamomill, kokosnötsolja, ekologisk gurka, lavendel, limeolja, passionsfruktblomma, rosmarin och klöver återfinns i produkterna. Tycker det låter spännande!
Och kanske allra viktigast då: produkterna innehåller inga parabener, SLS, syntetiska dofter eller färgämnen och testas aldrig på djur. Något som egentligen borde vara en självklarhet these days, eller hur!?

Serien innehåller 11 olika produkter, till exempel: badolja, fotspray, babyolja och duschcreme. Dessa kan då användas både för mamma, barn och pappa. Flott så!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.