Ninaetc

Vinn Elw Barn & Baby

Elw Barn & Baby
Vinn produkter från nya Elw Barn & Baby:
Nu är det dags för en tävling igen! Kör ju typ en i veckan nu – lika bra tänker jag när det finns så mycket skoj grejer att dela med sig till er!
Jag har denna gången fått möjlighet att tävla ut tre grymma kit med produkter från Elws nya hudvårdsserie för barn. Serien består av totalt fem produkter; balsamspray, babycreme, babyolja, badskum och 3-i-1 schampo+balsam+duschtvål. Elw finns att köpa hos Apoteksgruppen och det som är så bra med serien är att de dels är fria från allergener men också är märkta med Svanen. Ett plus är också de supersöta förpackningarna!

För att vinna måste du svara rätt på frågan:
1. Produkterna har även märkningen Svalan, vilket förbund är det som utfärdar den?

Skriv ditt svar i kommentarsfältet tillsammans med en motivering till varför just du ska vinna.  Tävlingen pågår till och med söndagen den onsdagen den 3 juni klockan 12:00 och vinnaren meddelas personligen och publiceras här.

Lycka till allihopa!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Familjen Karlsson

    Svaret på frågan är Astma- och allergiförbundet.

    Vilken härlig tävling! Jag har läst mycket gott om produkterna senaste tiden i sociala medier och det vore verkligen så himla kul att få testa själv. Jag har två barn här hemma varav storebror som nyss fyllt fyra år har lätt för att få torra utslag och röda fläckar. Han spelar fotboll och bandy med kompisarna på gården varje dag och blir varm och svettig, så vi duschar innan kvällsfikat. Skulle verkligen uppskatta att få använda balsamspray, badskum och 3-i-1-produkterna på honom. Han skulle dessutom älska djuren på förpackningen (smart!).
    Och till lillasyster på 1,5 månad är babyprodukterna givna. Hoppas! Och du, ha en fin sommar!

  2. Camilla

    Blev så ivrig att jag glömde svara på frågan!
    Astma och Allergiförbundet är svaret.
    Hoppas vinna detta fina kit till våra grannar, se kommentar från 31/5. Kram

  3. Jessica Sundberg

    Astma- och Allergiförbundet.

    Jag vill bara ge mina barn det allra bästa. Barns hud är känslig och bör inte utsättas för vad skit som helst. Produkterna ska vara effektiva men skonsamma och ELWs sortiment för barn uppfyller helt klart mina höga krav. Sen lägger jag gärna beslag på både babyolja och balsamspray 🙂 Även mammor vill ha bra produkter 🙂

  4. Mimmi D

    Hej! Svalanmärkning kommer från Astma och Allergiförbundet. Jag hoppas att få ett sånt här kit stt använda då våran 15 månaders kille inte gillar varken att duscha eller bada och nu i sommar ska vi göra allt vi kan för att ändra på hans ovilja inför det här. Bra produkter kommer förhoppningsvis göra projektet lite enklare, för oss och honom. Tack för en grym blogg!

  5. Frida Elmgren

    Hejsan,

    Svaret på din fråga är Astma- och allergiförbundet.
    Jag skulle vilja överraska min väninna med detta. Hon har blivit mamma för första gången och är väldigt mån om att använda så vänliga produkter som möjligt till sin dotter och denna serie låter ju helt enkelt toppen så det skulle vara jättekul att överraska henne med den 😀

    Håller tummarna på tur och önskar dig samtidigt en riktigt solig vecka!
    Hälsningar Frida Elmgren

  6. sara köbin

    Svalan är märkt för Astma och Allergiförening, Vi är ett gäng torrisar här hemma som gillar bra och naturliga produkter så vad kan bli bättre än det här typ?

  7. Camilla

    Jag vill vinna detta till våra grannar som förlorade sin dotter i slutet på graviditeten för ett år sedan. I måndags fick de en mycket efterlängtad dotter som nu kommit hem till en stolt storebror 🙂

  8. Marie Hammarberg

    Astma- och allergiförbundet. Med två barn under två år går det åt en hel del produkter, håller tummarna!