Ninaetc

Bröllopsbestyren

bröllopsbestyren

BRÖLLOPSBESTYREN: Megagammal bild på oss, eller mega, men det känns så eftersom den togs precis innan vi fick veta att jag var gravid 2013. Vi gör ju nämligen den här livsresan lite ”bakvänt” som konservativa skulle sagt. I alla fall. I sommar ska vi gifta oss och det här med bröllopsbestyr är ju både roligt och ett jäkla göra alltså! Har ni planerat bröllop någon gång? Tänk er då att planera allt på avstånd, vi gifter oss nämligen i Italien med allt vad det innebär. Det mesta som har med bröllopet är dock roligt men jag har hela tiden en gnagande känsla av att ha missat eller glömt något. Är det så för alla?

Vad jag egentligen vill komma fram till med det här inlägget är: har ni några som helst tips kring det här med bröllop, fest och annat sköj så var inte rädda för att dela med er!!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Mitt tips är att delegera så mkt ni kan så ni bara kan njuta av bröllopsdagen! sen har man så många förväntningar på den stora välplanerade dagen men allt kommer inte bli perfekt. Istället försök fokusera på vad som är viktigast o sen kan resten gå som d går 🙂 lycka till o va roligt med ett italienskt bröllop!

    1. ninaetc

      Delegera!! Det kan jag behöva som tror att allt blir bäst om jag gör det själv, haha.
      tror också att det är förväntningarna som ställer till det för en, ska försöka tagga ner där..stort tack för tips och snälla ord!!