Ninaetc

KAOS

kaosOvan ser man ut när man känner KAOS. Lyssna på det här: flytt nästa vecka – började packa idag, Island (semester iofs) fredag till och med måndag – alltså, inget blir gjort, Essie vill inte sova på nätterna, ska spela in tre avsnitt av ett eventuellt kommande projekt på två dagar, planera ett bröllop och få iväg inbjudan, skapa en hemsida, styr upp Essie förskoleplatser och besök dem, plugga på kring vad det nu var vi skulle prata om i tv så fort jag stiger upp imorgon (läs idag). Ja, och så var det något mer. Puh. Snacka om att det där lugnet jag kände nere i Småland framför brasan är som bortblåst. Så kan det gå när man är tidsoptimist. NU ska jag borsta tänderna – DET ska i alla fall bli skitskönt!

Jo, och så har jag fått en finne också. Ni ser den lille skiten där nånstans. Så. Nu har vi gnällt färdigt. Hörs snart!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia S

    Låter rätt fasansfullt stressigt Trots att det är roliga grejer. Behöver själv ofta tänka En-sak-i-taget-en-sak-i-taget… för att inte gå sönder när man försöker tänka och ha koll på allt på en gång. Andas…

    1. ninaetc

      Ja, det är ju det som är så trist. Att det är roliga saker men tillsammans blir det liksom jobbigt.
      Fick också rådet att göra listor och verkligen bocka av – det ska jag bli bättre på, då ser man iaf att saker blir gjorda och man är inte rädd att man hela tiden missar något.
      tack för dina ord – ska verkligen försöka andas nu! Ha en fin kväll!