Ninaetc

Ljuvliga skärgården

sandhamn1

Den här helgen var larvigt romantisk med härlig get-away till Sandhamn! Kajakande, sill både till lunch och middag, skagen som mellanmål (!!), jordgubbar och solnedgång. Ja jisses. En är bra vuxen nu. sandhamn2

sandhamn11

sandhamn33

Vi lär oss italienska och svenska samtidigt som vi spelar Chicago. Så smarta.sandhamn3

Favvo-killen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Damn vad jag är vass på att spotta förlovningsringar!! Jag har inte varit inne o läst bloggen på några dagar o scrollar igenom inläggen. Redan när jag såg bilden till Flower Power-inlägget tyckte jag mig se en ring på ditt förlovningsfinger, zoomade som schön o scrollar snabbt vidare. På Crazy People-bilden ser jag det då ännu tydligare!! Och sedan läser jag om romantisk tur till Sandhamn o tänker att jo, förlovning måste det vara. Och oj vad glad jag blir när jag här i kommentarerna läser att det är så! Både för att jag hade rätt 😉 men mest för att det gläder mig att du, som verkar så glad, rolig o fin, fått uppleva det fina med att förlova sig! Jag älskade att vara förlovad! Så fint att man vill visa med en symbol att man valt varandra. Nu älskar jag att vara gift o bära två ringar samt gemensamt efternamn. Stora grejer! Fin sommar önskar jag dig o din fästman!

    1. Nina Johansson

      wow! verkligen impad!! jag har liksom inte riktigt vetat hur man gör i dessa lägen – ska man basunera ut det på bloggen/instagram/FB och överallt!? så mycket att tänka på 🙂 så nu har jag helt enkelt hållt det lite hemligt, men jag SKA snart ”make it official” haha. Tack vad snälla ord, det värmer oerhört – visade stolt upp din kommentar för min fästman! Ja, visst är det en fantastisk känsla att ha en ring på fingret – konstigt egentligen att det gör så stor skillnad, men det är verkligen en underbar grej – att visa för alla, för oss, för mig själv att man hör ihop med den man älskar. Ser fram emot att göra samma resa som du! Återigen, stort tack för din kommentar och ha en underbar sommar med dina två ringar 🙂 Kram!

  2. Paula

    Ser helt magiskt ut. Vad glad jag blir förresten över att du har hittat en kärlek som verkar så himla fin, jag menar överraskningskalaset var så himla gulligt och ni verkar superkära. Jag har fortfarande sparat adressen till en krönika som du skrev 2011 (http://www.aftonbladet.se/wendela/article13385890.ab) och läser den regelbundet när jag känner mig lite heartbroken för att få lite pepp och ända sedan jag läste den så har jag liksom önskat att du skulle få hitta en ny kärlek. Så, ja. Det jag vill säga är alltså att jag är himla glad för din skull!

    1. Nina Johansson

      oh men gud vad du är gullig!! Tack snälla snälla!
      och vad glad jag blir att du läser krönikan och tycker om den. Jag kan själv läsa den ibland och känna att det är så skönt att livet ändå alltid alltid blir bättre dag för dag – för det blir ju faktiskt det! Och en hemlis, som du får veta första av alla bloggläsare just för att du är så härlig – vi förlovade oss i helgen!!
      tack snälla igen för din underbara pepp!! Stor kram!