Ninaetc

Feber men ändå frisk

Skärmavbild 2011-09-05 kl. 09.24.10.png

Haft en väldigt konstig helg. Delvis feberbalgd men mestadels fantastisk. Brottades i lördags kring tankarna ”stanna hemma och kolla på film” versus ”gå ut och njuta av sommarkvällen”. Ja, ni förstår ju hur den diskussionen slutade. 

Testade dessutom brunchen på Strand i helgen med mysgänget ovan. Mycket bra betyg.

Skärmavbild 2011-09-05 kl. 09.57.23.png

I fredags satt vi 7 tjejer hemma hos mig och skrek framför fotbollen. Och ja, alla kan offside-regeln, vad säger du om det Arne Hegerfors?

helg2.jpg

Såhär borde alla kvällar ser ut. Lyckan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Men shit! Fattar inte att alla fotbollsbrudar tog åt sig så av hans uttalande. Han kanske uttryckte sig lite plumpt, men det han menade var ju egentligen sanningen om hur det faktiskt ser ut. Tjejer (generellt) är inte lika intresserade och kunniga när det gäller fotboll som killar. Sedan finns det ju så klart fantastiska undantag, sådana som ni, men i generella termer tror jag han har helt rätt. Om vi skulle göra en statistik säkerställd undersökning så skulle den med största sannolikhet visa att en större andel män än kvinnor är intresserade av fotboll. Men det betyder ju inte att ni som verkligen är intresserade är mindre kunniga eller genuint intresserade.

    1. Nina Johansson, Aftonbladet

      Det är väl självklart att alla ”fotbollsbrudar” (som du skriver) tar åt sig av uttalandet. Vi ÄR ju intresserade och KAN fotboll. Att någon som inte är fotbollsintresserad inte tar åt sig säger jag inget om. Och absolut, visst är det så att det finns fler intresserade killar än tjejer men det betyder ju inte att vi inte FÖRSTÅR fotboll om vi skulle vilja. Och det var ju det debatten handlade om: att tjejer inte FATTAR fotboll. Intresse är en helt annan sak. Alla har olika intresse, men vi är ju inte dumma i huvudet för det? Sen tror inte jag heller att Arne menade exakt det han sa, det blev plumpt helt enkelt, dessvärre finns det ofantligt många spån som på riktigt tror och tycker att tjejer har sämre förmåga att förstå tex fotboll och DET är definitivt en skrämmande tanke oavsett om man gillar fotboll eller inte. Varför skulle tjejer ha svårare att förstå sig på något över huvud taget? Fotboll eller ej. Det är ju löjligt att ens tänka tanken att vi skulle vara sämre utrustade mentalt, intellektuellt eller intelligensmässigt. Herregud.

  2. Sara

    Trist när sportkommentatorn som präglade hela ens barndom visar sig vara en mansgris. Tycker snarare det är svårt att hitta killar som fattar fotboll… 🙂

    1. Nina Johansson, Aftonbladet

      Hahah, helt sant. Så ofta jag sitter och kollar på match med killar som är heeelt lost och skriker så jävla dumma saker…pinsamt.