Ninaetc

Bokat!

Skärmavbild 2011-02-17 kl. 16.57.57.png

Så. Har. Vi. Äntligen. Bokat. Resa. Till. Vietnam.

Fy fan så skönt. Tipsa gärna om vad som helst, från norr till söder. Tänker ta oss från Hanoi till Ho chi minh, med en liten påhälsning i Kambodja. Say it together now: Ah-aaaahhhhh.

Nu ska jag fira den här tokan som gjort en hel jäkla tidning själv! Så brutalt bra toka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Bra val!! Ho chi minh city är kaos och helt underbart! Ett värdefullt tips, när du försöker gå över gatan så gå långsamt och i en jämn takt hela vägen över och backa för guds skull inte. Varje väg har cirka 12 motorcyklar i bredd som rusar fram. Våga! 🙂 Tunnlarna är riktigt intressanta, missa inte! Kambodja är annars en favorit….världens trevligaste folk tror jag. Så hjälpsamma och generösa. Kan tipsa om hur mycket som helst men jag får helt enkelt tipsa om att försöka läsa på… Speciellt om gränsövergångar ex mellan Vietnam och Kambodja. Du blir lurad, garanterat, frågan är på hur mycket. Lycka till!

    1. Nina Johansson, Aftonbladet

      Hahahhah. Shit, antagligen bästa tipset ever – hur man överlever! Tack! Tunnlarna lär vi inte missa heller! Tack så mycket, Nina

  2. Therese

    Gud va kul! När ni är i Hanoi så måste ni gå på Water Puppet Theater. Grymt konstigt och kul. Sen är Halong Bay superfint. (Trots det som hände inatt) Ho chi minh är mysigt. Det finns en bra marknad där med massa prylar. När vi var där besökte vi även Chu chi tunnlarna. Verkligen värt ett besök!