Ninaetc

Live from NY

Ok, kort om F&Fs nya program Söndagsparty – dagens absoluta mediesnackis.
Pöjkarna var rejält nervösa, det skrekpratade ovanligt mycket och när Jonas Gardell kom in i studion blev det tre män som pratade lika fort och lika högt. A bit to much. Programmet var alldeles för långt, och eftersom de är Filip och Fredrik och därmed får göra precis som de vill så drog de dessutom över med tio minuter. 10 MINUTER!? Galet. Det flamsades lite väl mycket i intervjudelarna, som tittare fick man inte ut överdrivet mycket av gästerna, om de väl börjat svara på en fråga så blev de snabbt avbrutna av programledarna.
Vad var bra då? Inslagen var briljanta, ghostbusters och wrestlingen var extreeemt roliga. Howlin Pelles Unchained Melody var ett stycke populärkulturhistoria och det blir extremt roligt att ha både svenska och engelska gäster i studion samtidigt vilket gör det möjligt för svenskarna att prata om, i detta fallet Manson, utan att han förstod ett smack. Mycket roligt.
Dessutom var det fantastiskt att se hur upprymd Gardell blev av Manson. Han kunde inte sluta ta på den smått halvgalna rockaren. Roligt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.