Mamma på landet

LOPPIevent Höststart

Äntligen dags för nytt event, Höststart, som går av stapeln på vackra Skeppsholmen i Stockholm! Det blir en toppendag med massor av inspiration och energi; träffa härliga pappabloggaren och träningsprofilen Hugo Rosas, spana in nya trenderna i vår modevisning med bloggmodeller i regi av vår egen Nina Campioni (fd Johansson), DIY- och pysselinspo, coola barnkläder, generösa tävlingar och förstås – den lyxiga goodiebagen. Varmt välkomna!
Äntligen dags för nytt event, Höststart, som går av stapeln på vackra Skeppsholmen i Stockholm! Det blir en toppendag med massor av inspiration och energi; träffa härliga pappabloggaren och träningsprofilen Hugo Rosas, spana in nya trenderna i vår modevisning med bloggmodeller i regi av vår egen Nina Campioni (fd Johansson), DIY- och pysselinspo, coola barnkläder, generösa tävlingar och förstås – den lyxiga goodiebagen. Varmt välkomna
Köp din biljett härimage!
När och var: 30 augusti, kl. 14.00-16.00, Eric Ericsoonhallen (fd Skeppsholms k:a)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Har försökt boka biljett hela dagen men det fungerar inte. Kommer inte fram till betalsidan. Väldigt synd! Är bokningen stängd eller är biljetterna slut??