Mamma på landet

Lilla hjärtat

Apotek Hjärtat satsar stort på de minsta kunderna – barnen. Nya koncept: Lilla Hjärtat, innefattar allt från lekfull utformning i apoteken till nya milda produkter och en efterfrågad startbox. Den lekfulla designen på flaskorna står barnen själva för.

image
Produkterna för barn innehåller inga silikoner, parabener och färgämnen eller andra onödiga ingredienser men är fulla av omtanke.
image
Designen på Hjärtats nya barnprodukter utgår ifrån barnens egen kreativitet och består av autentiska teckningar gjorda av barn med fingerfärg, pappersklipp, kritor och akvarell. Området hud illustreras med hand- och fotavtryck, medan hår visas med tunna linjer och tänder med klippta pappersbitar. På baksidan av varje produkt framgår kreatörens namn och ålder.
image
Hjärtats milda duschgel har en härlig fruktig doft och rengör utan att torka ut eftersom den innehåller bomullsfröolja som mjukgör och återfuktar barnets hud. Illustrerad av Ben, 6 år.

image
Hjärtats parfymfria hudlotion är mild och anpassad efter barnens känsliga hud. Den innehåller bomullsfröolja som återfuktar och mjukgör huden. Illustrerad av Cesar, 7 år.

image
Hjärtats milda, löddrande badskum är utvecklat för att passa barnens känsliga hud och har en härligt fruktig doft. Den innehåller bomullsfröolja som återfuktar och mjukgör huden.Häll i badskummet före vattnet, skölj av kroppen efter badet. Illustrerad av Blanka, 4 år.
image
Hjärtats milda schampo & balsam har en härlig fruktig doft och gör håret både rent och lättkammat. Utvecklad för att passa barnens hår och innehåller bomullsfröolja som gör håret mjukt och smidigt. Illustrerad av Ester-Lilly, 5 år
image
Hjärtats milda schampo är anpassat för rengöring av barnens hår och har en härligt fruktig doft. Schampot är lätt att skölja ur och innehåller bomullsfröolja som gör håret mjukt och lättkammat. Illustrerad av Viva, 17 månader.
image
En viktig del inom Lilla Hjärtat är en startbox för blivande föräldrar fulladdad med produkter och fina erbjudanden som medlemmar i Klubb Hjärtat erbjuds utan kostnad. Här kan du läsa mer om boxen som jag har bloggat om tidigare 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.