Bianca

Av 2023 vill jag…

Julledighet i mitt ♡

Då var vi här. Igen, haha. Med bloggen alltså. Jag har verkligen hoppat fram och tillbaka och nu landat i att jag vill använda denna blogg att bara skriva. Om allt och inget, högt och lågt. Finns även så mycket jag vill dela med mig av, om livet. Kanske, Kanske en dag snart eller i framtiden, Vi får se. Jag håller själv på att landar i allt och vad som komma skall. Men det jag vet är att jag vill dela med mig.

Så. Vi hoppar till just, precis, nu. (kan vara så att jag jinxar detta nu, haha), jag har fått lite tid för mig själv ikväll (??) båda barnen somnade SÅ fort, A åkte iväg och här sitter jag. Luuungt och skönt. Kikar YouTube (@Tati om ni gillar smink och en härlig kvinna att titta och lyssna på. Hon delar med sig av mycket annat också.)

Samtidigt som fingrarna nuddar tangenterna så funderar jag på vad jag vill få ut av det kommande nya året. 2022 har verkligen varit speciellt, på gott och ont. Har lärt mig så mycket om mig själv och något jag gör hela tiden. Det är något jag vill ta in i 2023 också. Framför allt hur jag ska finna en balans i vardagen med allt som hör till vardagsliv med barn, jobb, vänner, att vara sambo/flickvän och allt de där.
Lära känna mig själv, om du förstår vad jag menar? Sedan jag blev tvåbarnsmamma så är jag, inte jag. Hänger du med? Jag är mamma. Det är så jag definierar mig själv. Jag vet ju att jag är så mycket mer, men det har jag liksom glömt bort. Har tappat bort mig i allt och speciellt efter min utmattning där jag har svårigheter som hänger kvar.

Av 2023 vill jag helt enkelt få ut mer av mig själv. Lära mig att prioritera mig själv och dejta mig själv.

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att gå och lägga mig. Imorgon kommer Luddes bästa kompis hit och det blir sleepover. Alltså, hur gulligt! Livets första sleepover, Jag ska göra allt jag kan för att dom ska minnas den som den mysigaste och roligaste. ♡

Våran lilla gosis från tidigare idag när vi var ute och grillade. Herregud, kan nästan inte förstå att hon fyllt 1 år. Och ja, jag kommer upprepa den meningen för varje år hon fyller år. Precis som jag gör med hennes storebror, haha =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.